PDA

Bekijk de volledige versie : Dreambox dm800hd (clone) flahen.


Hagmens
19-08-2013, 13:57
Beste lezer,

Ik heb een dreambox dm800hd (clone) gekregen uit 2009 met bootloader #72 om er een recente image b.v. OpenPli 3.0 op te zetten zoek ik de bootloader #84. Nou heb ik gehoord dat je een clonebox moet flashen met nfi-files voor zowel de bootloader als de image ik kan deze echter nergens vinden, kan iemand mij daar aan helpen?

mvg, Hagmens.

Sjef
19-08-2013, 14:21
Openpli 3.0 op een dm800hd clone is niet mogelijk. Welke clone heb je ?? ( ferrari , e-star of sim 2.01 )

Hagmens
19-08-2013, 15:48
Een oude GP die niet doorstart, blijft hangen op een groenscherm, elke Pli is trouwens goed als ik maar weet waar ik hem weg moet halen, met een nfi extensie.

Hagmens
19-08-2013, 16:14
Openpli 3.0 op een dm800hd clone is niet mogelijk. Welke clone heb je ?? ( ferrari , e-star of sim 2.01 )

Sorry Sjef, ik begreep het verkeerd het is een sim 2,01

aart1944
19-08-2013, 16:52
Voor een sim 2.01 kun je hier (http://www.dreamoem.com) je bootloader en image halen.

Hagmens
19-08-2013, 17:15
Voor een sim 2.01 kun je hier (http://www.dreamoem.com) je bootloader en image halen.

Bedankt Aart,

Maar wat een hoeveelheid ik zou niet weten welke ik moet gebruiken, enig idee?

aart1944
19-08-2013, 17:24
Ik zie voor de DM 800 HD alleen deze SIM2 images for DM800HD en daar zie ik OpenPLi-2.1-beta-dm800 dus zo groot is de keus niet.
Wel staan er genoeg andere image maar je wou toch PLI.
Voor de bootloader hetzelfde Drivers&SSL for DM800HD daar moet je kijken.

Maar je weet toch zeker dat je een sim 2.01 hebt en geen sim 1.0?

Hagmens
19-08-2013, 17:38
Ik zie voor de DM 800 HD alleen deze SIM2 images for DM800HD en daar zie ik OpenPLi-2.1-beta-dm800 dus zo groot is de keus niet.
Wel staan er genoeg andere image maar je wou toch PLI.
Voor de bootloader hetzelfde Drivers&SSL for DM800HD daar moet je kijken.

Maar je weet toch zeker dat je een sim 2.01 hebt en geen sim 1.0?

Aart, bedankt voor je hulp ik ga morgen eens kijken, ja het is een sim 2.01 staat op het zilver kleurig stikkertje onder op de box. is het nummer van de SSL nog van belang?

Sjef
20-08-2013, 09:34
SSl 84 is de laatste voor zover ik weet.

Hagmens
20-08-2013, 10:19
Ik heb daar (www.dreamoem.com) een account aangemaakt maar ik mag niets downloaden, weet jij een oplossing?

Hagmens
21-08-2013, 07:18
Is er nog iemand die mij verder kan helpen, ik wil de bootloader en de Image upgraden maar ik weet niet waar die te downloaden zijn.

mvg, Hagmens

aart1944
21-08-2013, 08:41
Geen idee waarom je niet kan downloaden bij Dreamoem voor de image heb je helemaal geen account nodig die kan iedereen downloaden staat op een dropbox server.
Als je de image er in wil zetten zit er toch een bootloader in maar misschien wil je eerst een bootloader er in zetten dan heb je een account nodig en die heb je.
Heb daar even de regels gelezen maar ik zie niets vreemds misschien moet je eerst een bericht plaatsen voordat je kunt downloaden dan zet er een "welkom" bericht neer.

Andere optie is bij de fabrikant (http://www.dm800sim2.com/index.html) die heeft ook dingen op zijn site staan.

antonio45
20-12-2013, 11:37
hallo

285manen
30-12-2013, 17:01
wie weet een bootloader voor e-star sim 3.0

Sjef
30-12-2013, 20:13
wie weet een bootloader voor e-star sim 3.0

Heb je een 800 of een 800SE ???

285manen
01-01-2014, 11:28
wie weet een bootloader voor e-star sim 3.0het is 800

285manen
01-01-2014, 11:30
ben inmiddels al wat verder via estar.com kan alleen nog geen goede image vinden van
open pli welke moet ik hier voor hebben

the matrix
01-01-2014, 12:46
Op estar site staat de juiste image. Haal het niet in je hoofd om een andere image te installeren anders zijn de rapen gaar

285manen
02-01-2014, 11:30
Op estar site staat de juiste image. Haal het niet in je hoofd om een andere image te installeren anders zijn de rapen gaar

Ik heb inmiddels open pli geinstalleerd werkt alleen kan niet in het menu komen kan wel alle zenders ontvangen Ziggo

285manen
02-01-2014, 11:32
in deze box zit een 3.0 estar sim in kan deze normaal wel in een 800hd

the matrix
02-01-2014, 12:45
Als je niet in het menu kunt komen dan is er toch iets mis gegaan

Op de site van estar kun je de juiste image vinden en de sim die in de estar zit IS SPECIFIEK voor de estar.

Dus niet aan rommelen.

alpha1
03-03-2014, 20:51
Je kan zelfs de originele openpli 4.0 op de dreambox 800 met estar sim er in zetten.

alpha1
03-03-2014, 20:53
Zonder de originele openpli 4.0 te converteren naar estar img.